Contact

Hey again, people!

Aici este pagina de contact, pentru cei care inca nu ne au in lista de mess, ID-ul nostru este whitegossip@yahoo.com. Hope you add it 🙂 Va rugam adaugati in descriere ‘fan/fana Twilight/ scriitoare fanfic” pentru ca nu acceptam chiar orice ID :))

Sau, daca va e mai usor, lasati aici ID-urile voastre si fikurile, si noi ne vom ocupa de restul 🙂

De asemenea, aici ne puteti pune orice intrebari vreti 😀 Totusi nu va faceti prea mari sperante cu identitatile, avem grija cum raspundem 🙂

A.C.

19 răspunsuri la Contact

  1. devilangel13 zice:

    fetelor cat timp nu jigniti pe nimeni este ok. 😀 id meu este cristina_d2010
    scz ca ati vazut injuraturile de pe blogul de barfe al lui WKTC. :*

    • whitegossip zice:

      nu e in intentia noastra sa jignim absolut pe nimeni! incercam sa gasim un fel frumos de a face revizii asupra fikurilor, care sa arate atat plusurile, cat si unele minusuri in scopul de a fi remediate 🙂 stiu bine ca in comentarii personale, si eu ma feream sa semnalez greselile, dar am realizat ca e ipocrit si urat. Tot ce vrem e sa nu fim, la randul nostru jignite, cum s-a intamplat in rest, desi acolo era alta situatie, pentru ca nu cred ca intr-o situatie de genul ne-am feri sa raspundem ( nu prin injuraturi, doamne fereste!, sa explicam, ca si la inceput, ca nu apreciem limbajul de acel fel 🙂 ) sper sa iti placa ce incercam sa facem pe-aici 😀
      A.C.

  2. nikki zice:

    IN sfarsit cineva care nu sta sa ii jigneasca pe altii :X
    bafta in continuare fetele :X

  3. monika96 zice:

    fetelor daca nu jigniti pe nimeni
    asa cum au facut cele de pe blogul celalalt e ok

    • whitegossip zice:

      of, Doamne, de ce crede toata lumea ca avem in cap misiuni criminale?:)):)) nu, nu vrem sa jignim pe nimeni. Nu te supara ca nu iti mai raspund detaliat, dar comentariul tau suna aproape exact ca al ‘devilangel13’ de mai sus (primul chiar :D). Citeste raspunsul acela, te rog 🙂 e acelasi 🙂
      A.C.

  4. whitegossip zice:

    of, netul meu merge cam prost si de aceea dau accept mai greu 😀 dar nu iti face griji, ma straduiesc sa te gasesc 🙂
    A.C.

  5. Dy@nn@-Cosmina zice:

    ma poti lua si pe mine as avea niste intrebari pt tine;)
    nu las id online ca mi s-a mai spart de vreo doua ori
    il puteti lua:D

  6. Dyana zice:

    Hei :* ! As avea si eu unele … curiozitati :)) , don’t worry , nu voi sapa pana aflu cine sunteti 😛 . Nu am ganduri de genul , dar mi-ar place sa vorbim 🙂 . ID-ul meu este : issabbeellaa , daca a-ti putea sa il adaugati 😉 .

    Kisses !!!
    Dyana :*:*>:D<

  7. Iris zice:

    Fetelor, mie mi se pare un proiect maret ce vreti sa faceti voi aici. De ce spun asta? Ca sa critici opere literare, fie ele si ficuri, trebuie sa ai o anumita pregatire. Nu oricine are capacitatea de a aduce niste critici, cu argumente. Oricine isi poate spune parerea, desigur, dar acea parere nu conteaza daca nu are niste studii solide care sa o sustina. Din ce scrieti voi aici, imi dau seama ca va conseiderati la un nivel superior scriitorilor de ficuri, cu mai multe cunostiinte. Nu am apucat sa citesc ficul la care ati facut critica, deci nu pot sa spun daca aveti sau nu dreptate, dar as vrea sa va intreb, fara nicio dorinta de a jigni: voi chiar stiti ce faceti, sau va aruncati cu capul inainte in ceva ce va depaseste?

    • whitegossip zice:

      Da, eram sigura ca pana la urma va aparea un comentariu de genul acestuia 😀 doar nu stiam cand. 🙂 Ok, sa spunem ca le-am numit gresit… critici. Nu sunt critici, dar nu am stiut cum sa le spun intr-un singur cuvant si presupun ca asta era totusi cel mai aproape. Sunt tot un fel de pareri daca vrei 😀 Doar ca, fiind anonime si pe un blog, sunt pareri mai ‘luate in seama’ decat comentariile 😀 Adica.. pana la urma, in comentarii, multe cititoare/scriitoare au unele retineri in a semnala greselile pentru a nu produce o reactie negativa 🙂 Nu avem niciun studiu pentru critica literara, la fel cum, cel putin majoritatea scriitoarelor nu au, la randul lor, studii in acest domeniu 🙂 Sunt pure pareri obiective pe care autorii le pot lua de bune, ignora sau contrazice. Este la alegerea lor 😉 Nu consider ca ne ‘depaseste’ pentru ca nu facem un proiect de o astfel de amploare pana la urma.. nu scriem o carte 😀 Si nu cred ca niste simple sfaturi cer neaparat acele studii de care vorbesti… pentru ca daca le-am avea, am si pretinde probabil sa criticam opere adevarate.. nu stiu daca mi-as ‘pierde vremea’ comentand lucrari de ‘amatoare’, ceea ce suntem si noi la randul nostru 😉 Deci.. sunt doar pareri, sfaturi.. recunosc, cam prost numite critici 😀 Nu ne-am considerat nicicand superioare si regretam daca asta e impresia pe care am creat-o. We’re just 2 girls from this huge crowd 😉
      A.C.

  8. RaMonix:* zice:

    olla:)
    cred ca ati auzit d emn, sunt RaMonix:)
    so, ar fi happy sa dati add la id ramonic95 si sa mai vb in leatura cu diferitele lucruri despre TWILIGHT si despre ceea ce facetzi voi:)
    nu va critic, daca nu jigniti, everything’s fine:*>:D< just add:)
    lots of kisses:*:*

  9. Jan~ zice:

    Mie-mi place ideea blogului. Al dracului. Continuați, e un lucru bun; dacă ați mai fi și sarcastice, atunci ar intra cu capul înainte la favorite.
    Dar mi-am dat seama că nu vreți dușmani, ci critică pașnică, I get it. Eu am încercat dar tot cu înjurături m-am ales… așa că, cel mai bine e să-ți spui părerea și să te și distrezi puțin. He he. My humble opinion.
    Oricum, baftă cu blogul!

    • whitegossip zice:

      buna 🙂 e bine sa vezi cum apar cititori noi, dar sincer m-ai facut curioasa 😀 cred ca nu inteleg bine. Sugerezi sa facem din White Gossip un site de barfe? Observ ca ai inteles ce vrem defapt sa facem si iti inteleg punctul de vedere.. intr-o anumita masura. Lucrurile proaste par sa atraga vizualizarile ca mierea albinele, dar cu ce pret?
      1. nu stiu in ce masura e amuzant sa razi aiurea de munca cuiva
      2. nu, nu vrem dusmani… de ce am vrea?
      sa inteleg in final ca tu esti/ ai fost una din barfitoarele blamate peste tot?
      A.C.

  10. Jan~ zice:

    Văleu, nu! Nu m-am apucat să înjur pe nimeni, stați calme! Cred că nu m-am exprimat eu bine. Mă refeream la faptul că am încercat să critic pașnic, și încă o fac, dar tot cu atitudini ostile și înjurături mă aleg.
    În primul rând, nu te amuzi de creațiile autorilor – deși unele chiar sunt amuzante, intrați pe http://ficurimasacrate.blogspot.com -, te amuzi mai mult de reacțiile lor la critica pe care le-o dai, chiar dacă este bine intenționată.
    În al doilea rând, n-am fost și nu sunt una dintre bârfitoare, și vă pot asigura că n-am să devin. În orice caz, nu mă refeream la bârfe când am spus că de-ați fi mai sarcastice ar fi mai amuzant, ci mă refeream la critică. Și nici n-am sugerat în niciun fel că ar fi pentru obținerea popularității, deloc. Repede mai trageți concluzii. 😛
    De felul meu, sunt mai ironică, mai… directă. Vă înțeleg punctul de vedere și de ce sunteți pașnice, dar pur și simplu mi-am spus propria părere în primul comentariu. Sper că nu v-am aburit prea tare. 😀

  11. Lory zice:

    Fetelor, am incercat sa va trimit un e-mail, dar nu merge. Initial am crezut ca este de vina mailul meu, dar am incercat sa va trimit de pe 3 adrese diferite si de fiecare data imi da failure notice. Cred ca e de vina adresa voastra. As fi avut o sugestie pentru voi, v-am dat add pe mess doar ca eu nu prea intru, cred ca ne va fi cam greu sa ne gasim.

    • whitegossip zice:

      oh. ce ciudat :-?? nu am avut probleme cu mailul pana acum 😕 ei bine, am sa vad daca e vreo problema cu el sau ceva.. desi sincer nu ma prea pricep pe partea aia.. nu stiu decat sa citesc si sa trimit mailuri :)) dar vad eu. iti voi da accept pe mess chiar acum, si sper sa te gasesc totusi vreodata ca as fi tare curioasa pentru sugestiile acelea 😀
      A.C.

  12. MaRy zice:

    Hey!Fetelor,sunt profund impresionata de munca pe care o faceti.Mereu intru pe blogul vostru cu placere deoarece stiu ca aici este o atmosfera calda si foarte primitoare:D,fara jigniri sau certuri.Imi place ca spuneti frumos ceea ce este gresit si ce nu.Mai degraba,mi se pare ca voi dati sfaturi scriitoarelor si asta e bine;).
    Si daca vreti,bagati in lista id-ul meu:annie_bruneta_4u14
    Kisses and hugs!

Lasă un comentariu